Janet Klijnstra

Naam: Janet Klijnstra
Woonplaats: Lelystad
Twitter: @janetklijnstra

Biografie:
Ik ben Janet Klijnstra, in het dagelijks leven actief als zelfstandig ondernemer. Ik heb een bedrijf in coaching en organisatie advies, gespecialiseerd in Marketing, Communicatie & HRM. Ik ben een echte Flevolander, geboren en getogen in Emmeloord. Ik heb 5 jaar in Almere gewoond en woon nu alweer 10 jaar samen met mijn man en dochters in Lelystad.

Waarom ben je actief in Provinciale Staten?
Ik moet vaak aan niet Flevolanders uitleggen wat er zo mooi is aan onze provincie. En dat terwijl er hier zo veel interessante ontwikkelingen gaande zijn. Als Statenlid wil ik er aan bijdragen onze provincie beter op de kaart te zetten, door bij te dragen aan de (economische) verdere ontwikkeling.

In Provinciale Staten wil ik mij inzetten voor de hoofdthema’s economie, werkgelegenheid, bereikbaarheid en een degelijk financieel beleid uit het VVD verkiezingsprogramma. Onderwerpen waar ik me als Statenlid mee bezig wil houden, dragen hier aan bij. Denk bijvoorbeeld aan de verdere ontwikkeling van Flevokust en de Floriade, maar ook aan Toerisme en Recreatie.