Ben Huijskes-Nagel

Ik woon in Lelystad vanaf: 2014

(Maatschappelijke) achtergrond:
Na enkele jaren gewoond te hebben in een pittoresk dorp in de Betuwe ben ik 2014 in Lelystad komen wonen. Eerlijk gezegd was dat wel even wennen en van liefde op het eerste gezicht was niet echt sprake.

Ik wil mij vooral richten op/inzetten voor:
De afgelopen jaren is mijn waardering en trots voor Lelystad zeker gegroeid. Een mooie ruime stad met veel ontwikkelpotentieel. Aan het nog beter benutten daarvan wil ik graag een bijdrage leveren. Lelystad waar het fijn wonen, leren, ondernemen, werken en leven is. Waar de inwoners zich betrokken, veilig en welkom voelen. Een stad waar we trots op zijn als wij er wonen en ook trots over praten als wij ergens anders wonen.

Ik ben zo'n trotse inwoner, 58 jaar, getrouwd, vader, bedrijfskundig geschoold en heb veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties binnen het veiligheidsdomein en de bedrijfsvoering van commerciële- en overheidsorganisaties.

Mijn levensmotto is “als je ergens wilt zijn, zorg dan dat je er bent”. Daarom wil ik als overtuigd liberaal mijn steentje bijdragen aan onze mooie stad Lelystad en zet ik mij met veel plezier in als lid van de Lelystadse VVD-fractie. Sinds 14 november 2023 vervang ik in die rol tijdelijk Daniëlle Mers-van der Raad, die vanwege ziekte afwezig is.