Terugblik op de campagne GR2014

De afgelopen weken waren intens, interessant, motiverend, enerverend en vooral ook heel plezierig samen. We zijn op heel veel plekken in de stad geweest en we hebben met heel veel mensen gesproken. Het was goed te ervaren dat men daar echt de tijd voor nam, soms zelfs vaker dan één keer.

In de afgelopen weken waren we te vinden op het Stadhuisplein en in de vele andere buurtwinkelcentra. Ook zijn we ook op bezoek gegaan bij enkele vrijwilligers en ondernemers. Het was mooi om te zien en te horen met hoeveel passie en enthousiasme zij zich inzetten voor Lelystad.

Dat is ook wat wij de afgelopen jaren gedaan hebben en wat we de komende jaren willen blijven doen. Uw mening is daarbij belangrijk voor ons. Als u vragen heeft zoekt u ons dan op tijdens een raadsvergadering, spreek ons aan tijdens de werkbezoeken of email ons op bestuur@vvdlelystad.nl.

Wij willen alle inwoners van Lelystad bedanken voor hun stem op ons en tegen alle vele vrijwilligers die geholpen hebben tijdens deze campagne willen we zeggen: "Zonder jullie hadden we dit resultaat niet behaald!"

Namens de campagnecommissie,

Simon van Erk
Marijke Glasbergen
Mariëlla Hermus
Edwin Hers
Janneke Sparreboom